Samsung Galaxy S5 premier az Allee-ban

2 4,847

Április 11-e minden Samsung fanatikus számára nagy nap volt, hiszen a dél-koreai vállalat ekkor mutatta be hazánkban az Allee Bevásárlóközpontban a nagyközönség számára a legújabb zászlóshajóját, a Samsung Galaxy S5-ös csúcskészüléket.

Az eseményre már mi is készültünk napok óta és be voltunk zsongva, hogy eljöjjön a nap és végre kezünkbe vehessünk és megcsodálhassuk a legújabb készüléket. Az esemény helyszínének a budapesti Allee-ban található Samsung Experience Store-t választották.

A megnyitó napján már a reggeli órákban elkezdtek sürögni-forogni az emberek és kíváncsiskodóan kukkantottak be, hogy mire is készülnek odabent. Az üzlet az első emeleten volt, egyből a mozgólépcső után (a 4-es villamos felöli oldalon), így mindenki hamar megtalálta, nem kellett sokat kutakodni.

Az ide látogatóknak egyébként egyrészt azért is megérte eljönni, mert a telefon bemutatása mellett ínycsiklandózó falatok és üdítők várták az embereket, így akinek a reggeli rohanásban nem volt ideje enni, az a helyszínen kényelmesen megreggelizhetett, illetve akár itt ihatta meg a reggeli kávéját. Ezek természetesen ingyen voltak a vendégeknek.

A másik, ám jóval erősebb érv a premier ellátogatására pedig az volt, hogy az első 50 Galaxy S5 vásárló, egy-egy ötvenezer forint értékű ajándékkártyát is kapott a készülék mellé, melyet 2014. augusztus 31-ig vásárolhatnak le az üzletben, így a Samsung legújabb okostelefonja megvétele után akár egy praktikus tokot vagy kiegészítőt is beszerezhetett magának.

A startra Till Attila, Tatár Csilla, Liptai Claudia és az egyik legismertebb hazai stylist, Lakatos Márk jött el, akik vezényelték le a műsort. Ők egyébként nagyon preferálják a Samsung készülékeit, így ők is tűkön ülve várták, hogy személyesen is, közelebbről szemügyre vegyék az ujjlenyomat-olvasóval felvértezett Galaxy S5-öt. A hírességek nem voltak rest, és rögtön nyomtak is egy selfie-t az új készülékkel!

A Samsung Galaxy S5 egy 5,1 hüvelykes, 1920 x 1080-as felbontású Super AMOLED panel van ellátva, a készülék belsejében pedig egy 2.5 GHz-es quad core processzor dübörög. A telefon a számos egyéb kiemelkedő tulajdonsága mellett hátoldali 16 megapixeles kamerával van felvértezve, amely a gyors autófókusz és a HDR mód segítségével akár mozgás közben, erős ellenfényben vagy sötétben is tű éles, világos képet készít – a szelektív fókusszal pedig ki lehet választani, hogy a kép mely területére szeretnének fókuszálni.

A első vásárlók után – akik szó szerint rácuppantak a készülékre – mi is kivártuk a sorunkat és megnyomkodtuk. Gyönyörű lett, meg kell hagyni, nagyon elegáns és kecses produktumot hoztak létre a Samsungosok. A telefon mellett a Galaxy Gear 2 és a Gear Fit is megtalálható volt a pulton, ami kellemes csalódást okozott. A Gear Fit hajlított kijelzőjétől elsőre féltem, hogy mennyire lesz használható, illetve a hajlításnak köszönhetően a betekintési szöget mennyire fogja befolyásolni, de nincs ok az aggodalomra, minden frappánsan működik.

Mi nagyon jól éreztük magunkat, gratula a szervezőknek és szeretnék a jövőben is, ha több ilyen kellemes, baráti légkörű rendezvényen vehetnénk rész! Végre megérkezett, végre kezébe veheti bárki, hogy megcsodálhassa a Samsung legújabb zászlóshajóját, csupán el kell látogatni az Allee-ban található Samsung Experience Store-ba, hogy megtapicskolhassuk.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2 hozzászólás

Szólj hozzá