Galaxy S5 + PayPal: indul az ujjlenyomattal történő fizetés

0 1,737

A Galaxy S5 tegnapi világpremierjével egy időben útnak indította újgenerációs fizetési megoldásait alkalmazó biometrikus technológiáját a PayPal.

Elsőkörben mintegy 25 országban vezeti be újszerű fizetési megoldását az elektronikus pénzforgalmi szolgáltatásairól elhíresült PayPal, melynek révén a Galaxy S5 tulajdonosok ujjlenyomatuk megadásával rendezhetik a vásárlás költségeit. A PayPal közleménye szerint az új fizetési rendszer a hagyományos kód alapú jelszavakkal szemben nemcsak rendkívül biztonságos, de emellett jóval kényelmesebb módját nyújtja az online vásárlásoknak, hiszen akár otthonról is elvégezhető a folyamat.

A rendszer kínálta előnyök bár kifejezetten a Galaxy S5-öt célozzák meg, a vállalat a hordható technológiát képviselő eszközök tulajdonosait sem hagyja újdonság nélkül: a Samsung néhány hete bemutatott okosórái és legújabb Gear Fit karkötőjére letölthető alkalmazásokkal nyomon követhetővé válnak a PayPal fiókunkhoz tartozó számlainformációk, aktuális egyenlegünk, de az Ebayen található különféle kedvezményekre vonatkozó akciókról is kérhetünk értesítést, így bárhol és bármikor naprakész információkat kaphatunk az online vásárlásokkal kapcsolatban.

A PayPal egyelőre csak 25 országban és erősen kísérleti jelleggel tette elérhetővé az új fizetési rendszert, ám ha beválik, nincs kizárva, hogy más helyeken is, így akár hazánkban is hasonló módon rendezzük majd a vásárlásokat.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá