200 dollárt ad a T-mobile, ha BlackBerry-ről vált valaki Samsung mobilra

1 2,781

Érdekes akcióval hívja fel magára a figyelmet az amerikai T-mobile: 200 dollár kedvezményt ad minden BlackBerry tulajdonosnak, ha valaki most vált Samsung mobilra.

Jól időzített akcióval kíván még több előfizetőre szert tenni az amerikai T-mobile. A Galaxy S5 megjelenésével nem mindennapi kedvezményt hirdettek, melynek értelmében most minden BlackBerry készülékkel rendelkező előfizető jelentős engedménnyel juthat vadonatúj Samsung okostelefonhoz.

John Legere, a magenta szolgáltató mögött álló vezérigazgató tájékoztatása szerint a vissza nem térő akció egészen az év végéig érvényes, így aki most váltana új Samsung mobilra, 200 dollár kedvezményt kap a készülék árából, ha leadja meglévő BlackBerry telefonját. A T-mobile oldalán olvasható információk szerint a kedvezményes időszak nemcsak a frissen megjelent Galaxy S5-re vonatkozik, hanem több Samsung készülékre, köztük például a gyártó aktuálisan piacon lévő phablet telefonjára, a Note 3-ra is. Arról egyelőre nincs hír, hogy a szolgáltató idehaza is hasonló mértékű akcióba kezdene.

A magyarországi premier apropóján az Alle-ban egyébként az első Galaxy S5-öt vásárlót egy-egy darab 50 ezer forint értékű Samsung ajándékkártyával lepték meg, melyet augusztus 31-ig lehet levásárolni az Allee Experience Storeban, illetve, a gyártó új csúcstelefonját beszerzők a világ több pontján ezen felül egész komoly alkalmazáscsomagot kapnak a Samsungtól.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

  1. Mit mondjak, kvázi a t-mobil arcon köpi azt a blackberryt, akivel évekkel korábban tarolt bevétel szempontjából. Ezek is a külföldi multik etetik a sajátjukkal helyett. Idióta egy társaság. Hogy a Samsung ad 200$-t, meg rendben volna, de hogy a szolgáltató ilyet tegyen, felettébb inkorrekt lépés. Ez is mutatja, hogy semmi sem számít, csak a pénz es a bevételek.

Szólj hozzá