Újabb rejtélyes termék nevét regisztráltatta a Samsung

A héten bejegyzett Gear Solo után a Gear Now nevet is levédette az USA-ban a Samsung. Vajon mi készül a gyártó boszorkánykonyhájában?

Még a hét folyamán számoltunk be arról, hogy Gear Solo néven érkezhet a dél-koreai gyártó újabb okos vekkere, mely a korábbi modellekhez képest mindössze egyetlen dologban térne el: a készülékbe helyezett kifejezetten hangalapú kommunikációt lehetővé tévő USIM lapkával gyakorlatilag mindennemű kötöttség nélkül lehetne a csuklónkról hívásokat indítani és fogadni, tehát még a mobilunkkal sem feltétlenül kellene kapcsolatba helyezni az órát. A történet most annyiban változott, hogy a Samsung időközben egy újabb kifejezést, nevezetesen a Gear Now címet védette le, ráadásul nem is akárhol, hanem az Egyesült Államok területén.

A SamMobile következtetése szerint egyáltalán nem biztos, hogy a nevezett terméket még idén bemutatja a Samsung, ugyanakkor az is elképzelhető, hogy a gyártó már soron következő média eseményére készül, ami, mint azt már mi is jól tudjuk, szeptember környékén esedékes. Ki tudja, talán a Samsung egy újabb hordható technológiát képviselő okos kiegészítőn mesterkedik, amit nem is akármivel, hanem legújabb phabletével kíván tető alá hozni.

A kifejezetten telefonálásra kihegyezett okosórával kapcsolatban egyébként továbbra sem tudni semmi konkrétumot, ráadásul a 3G-t kapcsolatot biztosító SIM foglalat működés közben szinte falja az akkumulátor energiáját, amit állítólag a Samsungnak még nem sikerült orvosolnia.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá