Mától online megvásárolható a Samsung Galaxy S5 a Telekomnál – Futók előnyben

0 1,899

Április 11-én indul a Telekom webshopjában a Samsung legújabb 4G-képes okostelefonjának értékesítése. A készülék új előfizetéssel, Next XL díjcsomagra vállalt 2 éves hűségidővel 19 990 Ft kezdőrészlet, plusz 20 havi 4000 Ft kamatmentes részletre (teljes ár: 99 990 Ft) vásárolható meg. A Samsung Galaxy S5 csúcskészülékhez kaphatók lesznek trendi kiegészítők is, mint pl. a Galaxy Gear 2 és a Gear 2 Neo, vagy a Gear Fit okosóra. A Telekom speciális készülékcsomagjában a Samsung Galaxy S5 + Gear Fit együtt új előfizetéssel, Next XL csomagra vállalt 2 éves hűségidővel 19 990 Ft kezdőrészlet, plusz 20 hónapon át 6 000 Ft havi kamatmentes részlet (teljes ár: 139 990 Ft) vállalása mellett rendelhető meg.

A Telekom egy rendkívüli ajánlattal is jelentkezik, azok számára, akik a Galaxy S5-re vágynak, és közben még futni is szeretnek. A Telekom Vivicitta futóverseny résztvevői exkluzív ajánlatot kapnak: április 13-án a budapesti Westend 1. emeletén található Telekom üzletben kizárólag egy napig, a Telekom Vivicitta napján személyesen is megvásárolhatják a Samsung csúcskészülékét és a Gear Fit okosórát.  Ezen a napon a futók kedvezményes, sportos kiegészítők közül is válogathatnak, amelyeket 20% kedvezménnyel vásárolhatnak meg.

A Fenti tájékoztatás nem teljes körű, a díjcsomagokra és a kapcsolódó készülékkínálatra vonatkozó részletes és teljes körű feltételek a Telekom weboldalán (www.telekom.hu) érhetők el.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá