Kevesebb mint egy óra és megérkezik a Samsung Galaxy S5

0 1,204

Köszöntsd a Samsunggal a  Galaxy S5-öt április 11-én 11:11-től az Allee Experience Store-ban, ahol Liptai Claudia, Tatár Csilla, Tilla és Gyurta Dani mutatják be a készülék legjobb funkcióit!  A látogatókat nasival, a vásárlókat pedig igazán szuper ajándékkal várják a szervezők. Az első 50 Samsung Galaxy S5 vásárló egy-egy darab 50 000 Ft értékű Samsung ajándékkártyát kap, amelyet az Allee Experience Storeban vásárolhat le augusztus 31-ig!

Kunos Balázs, a Samsung mobil és képalkotási divíziójának igazgatója elmondta: „A Samsungnál évek óta figyelemmel kísérjük a változó felhasználói igényeket, és az új készülékek fejlesztésénél is erre helyezzük a hangsúlyt. A Galaxy S5 okostelefonban rejlő funkciók nemcsak a mindennapi életet könnyíthetik meg, de az egészséges életmód iránt elkötelezett felhasználók számára is nélkülözhetetlen társat jelenthetnek.”

A Samsung legújabb okostelefonja 5,1 hüvelykes, Super AMOLED kijelzővel, 2.5 GHz-es quad core processzorral érkezik. A telefon a számos egyéb kiemelkedő tulajdonsága mellett hátoldali 16MP-es, kamerával rendelkezik, amelyek a gyors autófókusz és a HDR mód segítségével akár mozgás közben, erős ellenfényben vagy sötétben is tű éles, világos képeket lehet készíteni – a szelektív fókusszal pedig ki lehet választani, hogy a kép mely területére szeretnének fókuszálni és így páratlanul részlet gazdag fotókon lehet megörökíteni a pillanatot. Várunk tehát téged is kevesebb mint egy óra múlva az Alle Experience Store-ba. Mi ott leszünk!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá