Itt az új Pocket: szebb és gyorsabb, mint azelőtt

0 1,084

A mobilról való olvasgatás bár nem éppen a legkényelmesebb módja a folyamatnak, szerencsére azért akadnak igazán különleges alkalmazások, amelyek használata kényelmesebbé teszik ezt az élményt. Mint például az alábbi.

A Google saját RSS olvasójának megszűnésével számos alternatíva bukkant fel, melyek közül zárós határidőn belül elsöprő győzelmet aratott a Pocket. Nem hiába: a modern felülettel rendelkező alkalmazás igazán sokoldalú, a platformok tekintetében pedig egyáltalán nem mondható válogatósnak, hiszen a különböző mobil rendszerek mellett asztali számítógépekre is telepíthető.

A Pocket a hírolvasó és a mobilra optimalizált könyvjelző szerepét egyszerre kínálja, használatával ugyanis nemcsak áttekinthető felületre rendezhetjük a különböző cikkeket és webes tartalmakat, hanem el is menthetjük, hogy később bármikor hozzáférhessünk. (Külön megjegyzendő, hogy az elmentett tartalmakat offline formában is olvashatjuk.) Az alkalmazáshoz tartozó androidos kliens nemrég frissült.

A néhány megabájtos update új elrendezést és a tipográfiát érintő változtatásokat is hozott, melyek révén átláthatóbbá váltak a szövegdobozok, a bekezdések, de újdonság például, hogy az app mostantól automatikusan beállítja a betűméretet attól függően, hogy milyen eszközről használjuk, így lehető téve a legjobb olvasási élményt. A teljesítménybeli javításoknak köszönhetően még a régebbi készülékek esetén is észrevehetően gyorsabb lett az app.

A Pocket teljesen ingyen tölthető le a Google alkalmazásboltjából.

[app]com.ideashower.readitlater.pro[/app]

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá