Így tesztelik a Galaxy S5-öt a Samsungnál

0 991

Az új csúcsmobil ellenállóságát természetesen nemcsak bugyuta Youtube-videók formájában lehet szemrevételezni.

Az, hogy a Galaxy S5 strapabíróságáról különféle videók próbálnak meggyőzni minket, egyáltalán nem meglepő. Manapság egyre több gyártó méregdrága készülékét (legyen az mobil vagy tévé) tesztelgetik még jóval a piacra kerülés előtt az önjelölt szakik, hogy aztán a videómegosztókra feltöltve beszámoljanak az olykor hétköznapinak sem éppen mondható kísérleteik eredményeiről. Ez utóbbiak alól természetesen a Samsung legújabb üdvöskéje sem lehet kivétel, melyről már lassan egy kisebb egészestés anyagot gyűjtöttünk össze: kimosták például mosógépben, aztán egy másikban kalapáccsal estek neki, de olyan is akadt, ahol semmit sem bíztak a véletlenre és autóval hajtottak át rajta. A hagyományos törésteszt mellett azért (szerencsére) olyat is találtunk, ahol némileg már finomabb módszereket vetettek be.

A bugyuta Youtube-videók mellett persze azért akadnak komolyabbak is, nem is akárkitől: a Samsung, mint az most kiderült, laboratóriumi körülmények között ellenőrzi legújabb csúcsmobiljához tartozó funkciók működőképességét, melyről egy egész albumnyi képet osztott meg nemrég a gyártó.

A különleges felvételeken látható többek közt például, hogyan ellenőrzik a mobilok rádió vevőit, milyen megelőző intézkedéseken esik át a készülék, mielőtt bevonják a vízállóságot lehetővé tévő borítással, de az is látható, hogyan vizsgálják át a kamerához tartozó különböző funkciókat.

A Samsung által készített fotókat erre a linkre kattintva tekinthetitek meg. 

(kép: Mashable)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá