Megérkezett a Samsung Galaxy S5 új reklámja

0 1,554

A Samsung hivatalosan április 11-én hozza forgalomba legújabb csúcskészülékét, a Galaxy S5-öt. Egyszerre 150 országban kerül fel a boltok polcaira, többek között Magyarországon is. Annak ellenére rengetegen várják a mobiltelefont, hogy az interneten már a dedikált megjelenés előtt kapható volt néhány modell. A Samsung beizzította marketinggépezetét, s megérkezett a legújabb reklámfilm, melyet az USA-ban fognak vetíteni.

A megjelenésre időzített Samsung Galaxy S5 reklám tömör és lényegre törő. A 30 másodperces mozgóképes anyagban megismerhetjük a telefon küllemét, illetve a kiemelt funkciókat. Ilyen például a 16 megapixeles kamera, a pulzusmérő, vagy éppen az, hogy megkapta a telefon az IP67-es tanúsítványt. Az utóbbi azért jó, mert ez bizonyítja azt, hogy a Galaxy S5 por és cseppálló. Majdnem 30 percet kibír 3,2 méteres mélységben, így ha netalántán beleejtük WC-be vagy a kádba a telefont, akkor sem lesz gond.

Bár a Samsung komolyan csökkentette idén a marketinges büdzsét, az azonban garantálható, hogy dollármilliókat fog költeni a legújabb telefonja reklámozására. Nem is tehet másként, hiszen a trónkövetelők már a küszöbön vannak, őket közel engedni pedig egyáltalán nem szabad. Ha van 30 másodperced, tekintsd meg a Samsung Galaxy S5 reklámját!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá