Furcsa szabadalom a Samsungtól

0 1,332

Abban, hogy a Samsung hónapról hónapra újabb szabadalmakat védet le semmi különlegesség nincs, a legutóbbi viszont több kérdést is felvet.

Megszokhattuk már, hogy a neves gyártók hónapról hónapra, sőt, van, hogy gyakrabban is, különféle szabadalmi tervekre vonatkozó kérvényeket nyújtanak be, amik aztán vagy megvalósulnak, vagy örökre elvésznek. Természetesen a Samsung is élen jár a legkülönbözőbb ötletek levédetésében, melyből ezúttal egy egészen furcsa darabot regisztráltattak a dél-koreaiak.

A PhoneArena értesüléseire hivatkozó SamMobile egy szokványosnak közel sem mondható Samsung táblagép terveit hozta nyilvánosságra. A szabadalmi rajzon látható masina első blikkre nem sokban különbözik a tabletek már jól megszokott formavilágától, azonban ha alaposabban megnézzük, rögvest szembeötlik a kirívó tulajdonság: a szóban forgó készülék egy pontján egy nagyobbacska lyuk tátong.

Az, hogy mi célt szolgál majd az átfúrt rész egyelőre megtippelni is nehéz, a SamMobile többek közt valószínűsíthetőnek tartja, hogy egy másik eszköz csatlakoztatását teszi majd lehetővé, amit egyelőre még nem jegyeztetett be a gyártó, míg mások szerint a képeken a Galaxy Note sorozat legújabb üdvöskéje köszön vissza, az említett rész pedig egy egyszerű csuklóra helyezhető pántnak biztosít majd helyet.

Mi ez utóbbit nem igen tartjuk túlságosan ésszerű lépésnek, révén, hogy a készülék ily módon történő kézbevétele nem biztos, hogy egyet jelent az életbiztosítással.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá