Darabokra szedték a Samsung Galaxy S5-öt

0 4,432

Bár csak a holnapi nap folyamán fog elstartolni a Samsung Galaxy S5 értékesítése hazánkban, szinte már mindent tudunk a készülékről. Azonban mostantól a belsőt is láthatjuk, mivel az iFixit nekiesett csavarhúzóval a Samsung legújabb telefonjának. A teszt alapján sokkal nehezebb lesz javítani, mint az elődjét.

A Samsung Galaxy S5-öt alkatrészei bizony nem adják olyan könnyen magukat, mint azok, melyek az előző szériában voltak megtalálhatóak. A Galaxy SIV ugyanis a maximálisan megszerezhető 10 pontból összesen 8-at kapott, mely megegyezik a Gear 2 osztályzatával. A legújabb zászlóshajó viszont ennél rosszabb eredményt produkált, a 10-ből mindössze 5-re futotta. Azonban ennek azért örülünk, mert egy új, extra dolog miatt teljesített gyengébben. Ez pedig nem más, mint a csepp-és porálló tulajdonság.

Az alkatrészeket cserélni továbbra is igazán könnyű lesz, azonban ahhoz, hogy eljussunk a belsőhöz, el kell távolítanunk a képernyőt. Márpedig ez a folyamat legnehezebb része. A Samsung Galaxy S5-öt úgy tervezték, hogy a kijelző körül vastag és jelentős mennyiségű ragasztó foglaljon helyet. Ezt hevítés hatására el lehet tüntetni, azonban komolyan kell figyelni arra, hogy a kijelző ne sérüljön.

Egyedül az akkumulátort lehet nagyon könnyen eltávolítani, ami nem meglepő, hiszen csak le kell vennünk a hátlapot, s máris ki tudjuk pattintani. Tehát a Samsung Galaxy S5-öt nem egyszerű szervizelni, azonban több mint valószínű, hogy a majdnem 200 ezer forintos telefont sokáig nem is kell szervizbe vinni.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá