Androidra is elérhető az egyik legjobb levelezőkliens

0 5,935

A Gmail levelezőjét használók számára igazi örömhír lehet a Mailbox aktuális bejelentése: hosszú várakozás végre Androidon is használható az app.

Kizárólag iOS-es támogatással jelent meg anno a Mailbox, melyet sokáig az egyik legjobb Gmail kliensként könyveltek el az Apple alkalmazásboltjának használói. Nem véletlenül: a különféle gesztusokat támogató kezelőfelület valóban egyszerű, és ami a legfontosabb, kényelmes módját nyújtja az e-mailek közti böngészésnek, illetve azok írásának. Ujjunk jobb oldali irányba történő gyors mozgatásával pillanatok alatt archiválhatjuk a leveleket, míg ugyanezzel a mozdulattal, de hosszabb suhintással pedig törölhetjük azokat. A bal oldali gesztusok is legalább ennyire hasznosak: lehetőségünk van például „alvó módba” helyezni az egyes leveleket, hogy aztán később egy emlékeztető formájában az alkalmazás ismét jelezzen, van, amit még nem olvastunk el.

Az alkalmazás használatával kapcsolatban egyedüliként az okozhat némi keserű szájízt, hogy a Mailbox kizárólag a Gmail-lel (és az iCloudra regisztrált Apple-ös levelező fiókkal) működik. Amennyiben viszont rendelkezünk az említett postafiókkal, úgy mindenképp tegyünk egy próbát a klienssel, mely ráadásul nem csak teljesen ingyen tölthető le, a legutóbbi frissítésnek köszönhetően számos hasznos újdonsággal is bővült. Ezzel kapcsolatban megjegyzendő, hogy a levelező átláthatóbb felületet is kapott, mely ily módon igazán letisztult formát kölcsönöz az egész appnak.

[app]com.mailboxapp[/app]

(kép: The Verge)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá