Már nemcsak a tévében vizslathatjuk a zombikat

0 885

A pc-s és iOS-es változatok után nagyjából két év várakozás után végre Androidra is megjelent a The Walking Dead. A Telltale Games gondozásában készült kalandjáték igazi csemege, mely némi különlegességgel is szolgál, valóban látványos grafikai megvalósítással.

A folyamatosan újabb nézettségi rekordokat megdöntő zombi apokalipszis, a The Walking Dead aktuálisan futó évada csak nemrég ért véget, de a rajongóknak nincs okuk szomorkodni, hiszen több mint két év várakozás után a megannyi pc-s és iOS-es változat után végre Androidon is játszható a népszerű sorozat játékadaptációja.

A Telltale Games kezei alatt készült alkotás igazi csemege, mely most teljesen ingyen tölthető le. Az első évadot feldolgozó kalandjáték a tévében ismert történeti szálat veszi alapul, de kiegészítve néhány különlegességgel: döntéseink kihatással vannak az epizódok végkifejletére, valamint a karakterek viselkedésére is. A képregényszerű grafikai megoldás valóban egyedi látványvilágot kelt, így nem véletlen, hogy a játék több mint 90 jelölést kapott, s egyúttal az Év Játéka címet is bezsebelte.

A The Walking Dead: Season One bár ingyenesen érhető el, a történet végét képező fennmaradt epizódokért már fizetni kell. Jó hír viszont, hogy az androidos megjelenés apropóján 35 százalékos akciót hirdetett a kiadó, így most jóval kedvezőbben juthatunk a teljes változathoz, melyhez a feliratkozók egy bónusz epizódot is kapnak ajándékba.

[app]com.telltalegames.walkingdead100[/app]

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá