Így vernek rommá kalapáccsal egy Samsung Galaxy S5-öt

1 1,212

A Samsung vezető tervezői kifejezetten nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a Galaxy S5 minél jobban bírja a strapát. Azonban arra sajnos nem gondoltak, hogy bizony néhányan nem úgy fogják használni a dél-koreai vállalat zászlóshajóját, mint ahogyan azt kéne. A TechRax teszterei gondoltak egyet, s késsel és kalapáccsal estek neki a Galaxy S5-nek. Az biztos, hogy a videó végén a fagyi visszanyal.

Már többször láthattatok nálunk olyan videókat, ahol lelkes tulajdonosok megpróbálják kivégezni saját Samsung Galaxy S5-üket. Ezekből a mozgóképes anyagokból egyértelműen kiderült, hogy végre egyigazán masszív készüléket alkotott a gyártó. Azonban azt senki nem várhatja, hogy a kalapács püfölését is elviseli szegény telefon. Nem is. A TechRax munkatársai először késsel estek neki a Samsung Galaxy S5-nek, majd mikor nem tudtak jelentős kárt okozni benne, elővették a kalapácsot.

Először csak egy-egy ütést mértek rá, majd megmutatták az eredményt. Azonban a végén már elkapta őket a hév, s rommá verék a készüléket. Nem kellett volna, ugyanis a Galaxy S5 akkumulátora a végén azért még beintett nekik a kegyetlenségért. Adtátok volna nekünk a telefont. A Samsung Galaxy S5 Magyarországon április 11-től lesz kapható, a vállalat pedig hatalmas kedvezménnyel indítja a vásárlást. 

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá