Hatalmas akcióval kedveskedik a Samsung a Galaxy S5 hazai premierjén

6 5,308

Április 11-én érkezik a magyarországi üzletekbe a Samsung csúcskészüléke, a Galaxy S5. A régóta várt okostelefon kiemelkedő újdonságai közé a csúcstechnológiás kamera, a villámgyors WiFi és mobilinternet, a személyre szabható fitnesz alkalmazások, valamint az új készülékvédelmi funkciók tartoznak. A Samsung Galaxy S5 a budapesti Allee Bevásárlóközpontban található Samsung Experience Store-ban április 11-én, 11 óra 11 perctől lesz kapható, és az első 50 vásárló egy 50.000 forint értékű ajándékkártyát is kap a készülék mellé.

Kunos Balázs, a Samsung mobil és képalkotási divíziójának igazgatója elmondta: „A Samsungnál évek óta figyelemmel kísérjük a változó felhasználói igényeket, és az új készülékek fejlesztésénél is erre helyezzük a hangsúlyt. A Galaxy S5 okostelefonban rejlő funkciók nemcsak a mindennapi életet könnyíthetik meg, de az egészséges életmód iránt elkötelezett felhasználók számára is nélkülözhetetlen társat jelenthetnek.”

A Samsung Experience Store-ban az első 50 Galaxy S5 vásárló, egy-egy ötvenezer forint értékű ajándékkártyát is kap a készülék mellé, melyet 2014. augusztus 31-ig levásárolhatnak az üzletben. A gyártó ezzel a figyelmes ajándékkal köszöni meg a rajongóinak, hogy már a megjelenés napján a Samsung legújabb okostelefonját választották.

A személyi edzőnek is beillő S Health alkalmazás továbbfejlesztett változatával felszerelt Galaxy S5 előnyeit a felhasználók az Allee Bevásárlóközpontban található Samsung Experience Store-ban, április 11-én, 10 órától Gyurta Dániel, olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó társaságában próbálhatják ki. A helyszínen az egyik legismertebb hazai stylist, Lakatos Márk, valamint olyan népszerű hazai műsorvezetők is ott lesznek, mint Till Attila, Tatár Csilla és Liptai Claudia. Az olimpiai bajnokkal bárki összemérheti erejét egy spinning kerékpáron, miközben folyamatosan nyomon követhetik pulzusuk alakulását a Galaxy S5 és Gear kiegészítők segítségével.

A 16 megapixeles kamerával felvértezett Samsung Galaxy S5 április 11-től az összes hazai mobilszolgáltatónál és számos kártyafüggetlen értékesítési ponton is elérhető lesz. Az IP67-es szabványnak megfelelő por- és cseppálló okostelefon több színben is kapható lesz, így a felhasználók kezdetben a szénfekete és a csillogó fehér, később pedig az elektro kék és a réz-arany árnyalatok közül válogathatnak.  További részletek és a termékről készült képek a http://www.samsung.com/hu/promotions/Galaxys5/ weboldalon találhatók.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

6 hozzászólás

 1. No kedves olvasók..annak aki ezt elolvassa. A mai napom volt szerencsém a kezeimben tartani egy s5-öt ráadásul fehérben. Beleszerettem..pedig én voltam az első aki azt írta az oldalon, hogy van kivetni valóm a külsejével kapcsolatosan ami nem igazán tetszett először a megnyitón..majd a videókban. Véletlen betévedtem a Média Markt-ba , és belebotlottam egy kiállított darabba. Az órák amit reklámoznak hozzá, az egy kalap q-la…de a készülék…pazar kijelző, brutál gyors, nagyon jó..sőt kiváló kamera..nagyon megtetszett nem tudom , úgy kb 40-percig ismerkedtem vele, de megfogott.. Sajnos gyorsan ítélkeztem az elején a bemutatóján, és utána a későbbiekben a készülék külsejével kapcsolatosan de a mai napon nagyon meggyőzött. Ne feledjétek ez egy Samsung..és a világ legjobb, ha nem a legjobb telefonja..Tetszett és alig várom, hogy a magaménak tudjam. Mindenki aki teheti, és megengedheti magának, vegye..vigye..kiváló!!!!!

 2. Olyan hatalmas akció, hogy máshol ingyen adnak hozzá egy FIT-t… ebből az 50ezerből, nem fogja futni egy 69.900Ft-os cuccra, főleg nem egy 99.900-as gear 2-re!

  komolyan mondom szánalom, hogy tőlünk 200km-re bécsben 200rugó kártyafüggetlenül, a fit 59900, a gear meg 89900!

  ennyit a hiper-szuper akcióról

Szólj hozzá