Saját Instagramot kapott Peter Griffin a Family Guy-ból

0 1,586

Vélhetően sokatok ismeri a mára már kultikus amerikai rajzfilmsorozatot, a Family Guy-t. A történet kitalálója, Seth MacFarlane, egészen biztos, hogy nem teljesen százas, ezt már többször bizonyította. Oscar díjátadón, a TED című film kapcsán, s még számos helyen tanúbizonyságot tett arról, hogy nagyon kreatív. Most ismételten érdekeset alkotott: Peter Griffin elindította saját Instagram csatornáját.

Az első kép április 4-én került fel Peter Griffin profiljára, s a főszereplő ordas nagy hasát ábrázolja. Természetesen leírás és hashtag is társult a “fotózhoz”. Mégpedig: Your life stinks. #bikinibridge #morningtequila#throwupburps. Aztóa további 4 életkép jelent meg Peter hivatalos oldalán. Griffin mindennapjait már több mint 48 ezren követik, azonban hősünk jelen pillanatban még senkire sem kíváncsi.

Bár nyilvánvalóan nem Magyarországnak szól ez a promóció, azért valamennyire hozzánk is köthető. Végre elkezdte adni a Comedy Central szinkronosan az új évadot. Minden kedden és csütörtökön 22:30-kor tekinthetőek meg az új kalandok magyarul. Te szereted a Family Guy-t?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá