Megvan a Samsung új okosórájának a neve?

Az egyik legnagyobb kiszivárogtatóként ismert oldal információi szerint már javában készül a Samsung kifejezetten mobiltelefonálásra kihegyezett okosórája. Állítólag már a jövő héten bemutathatja a Samsung.

Külsőben alig, funkcióban viszont egyetlen dologban térne el a Samsung állítólag már a jövő héten bemutatandó okosórája: telefon nélkül lehetne vele telefonálni – adta hírül nem is olyan régen bennfentes információkra hivatkozva a The Korea Herald című napilap.

Az oldal forrásai szerint a Samsung meglévő okosórái mellett egy újabb piacra dobását tervezi, a gyártó ugyanis nem teljesen van megelégedve az általuk elérhető telefon funkcióval. Mint ismeretes, az órákkal kizárólag csak úgy lehet hívást kezdeményezni, ha a felhasználó előtte szinkronizálja azt a hozzá kapcsolódó mobiltelefonnal, ám az újabb változat esetében mindez a szóban forgó lépések nélkül is kivitelezhető lenne.

Az oldal legfrissebb hírei szerint a Gear Solo-ban (állítólag ez lesz majd a kütyü neve) elhelyezett USIM lapka lehetővé teszi majd, hogy használója mindennemű egyéb kiegészítő csatlakoztatása nélkül csuklójáról fogadjon, vagy éppen kezdeményezzen hívásokat. A Gear Solo-t nevet egyébként az elmúlt napokban regisztráltatta a Samsung.

Az óra pontos megjelenése egyelőre azonban nem ismert, ahogyan még az ára sem, mi mindenesetre nyitva tartjuk a szemünket, és beszámolunk róla, amint az valósággá válik.

Ti vásároltok az új okosórák valamelyikéből?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá