Két SIM kártyás változatban is érkezik az új trónkövetelő

0 6,002

Kifejezetten az ázsiai piacot célozná meg dual sim-es Galaxy S5 készülékével a Samsung. Ha beválik, nincs kizárva, hogy máshol is elérhetővé tegyék.

Bár prémium változatban nem, két SIM kártya egyidejű befogadására alkalmas verzióban viszont biztosan piacra dobja aktuális csúcsmobilját a Samsung. A G9009D kódnéven elérhető készülék különlegessége abban rejlik, hogy a hagyományos slot mellett CDMA és GSM típusú kártyák használatára alkalmas nyílást is kap, minden másban viszont teljesen megegyezik a februári MWC-n bemutatott változattal: processzora hasonlóan négymagos, melyhez 2 GB RAM társul a szintén 5,1 coll fullHD felbontású kijelző alatt. Kisebb érdekesség, hogy ennél változatnál sem hagyja ki a Samsung az IP67 szabvány által biztosított víz- és porállóságot, illetve, ennek a készüléknek az akkumulátora is ugyancsak 2800 mAh-es lesz.

A hír szépségének egyetlen hibája, hogy a szóban forgó mobil elsőkörben csak Kína piacvezető szolgáltatóján, a Chine Mobile-on keresztül lesz beszerezhető, ám arról már pusmognak, hogy a Samsung tervei közt szerepel egy esetleges nemzetközi értékesítés beindítása is, feltéve, ha a telefon iránt megfelelően alakul majd a kereslet.

A Samsung tájékoztatása szerint a dual SIM-es Galaxy S5 a hagyományos változathoz hasonlóan április 11-én válik elérhetővé, áráról ugyanakkor még nem közöltek pontos számadatot.

A sima Galaxy S5 egyik hazai szolgáltatónál történő vásárlása esetén kevesebb, mint 200 ezer forintot kell lepakolni az asztalra.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá