Galaxy S5: mosógépben is kimosták az új csúcsmobilt

0 2,210

Ha eddig kételkedtünk volna a Galaxy S5 vízállóságát illetően, most már nyugodtan félre tehetjük aggályainkat, az alábbi tesztet elnézve úgy tűnik, még a mosógépben való tisztítást is minden különösebb probléma nélkül állja majd az új csúcsmobil.

Az utóbbi napokban sorozatos teszteknek vetették alá a Samsung legújabb zászlóshajóját: kétszer is áthajtottak rajta autóval, sőt, még egy Teslaval is, de a törésteszt címszó alatt készült videóban látható jól irányzott dobásokkal sem mondhatnánk, hogy túlságosan megkímélték volna a készüléket, melyről a hét lezárásaként tegnap mutattunk egy újabb, ám ezúttal már kíméletesebb felvételt.

A TechSmartt csapata által rögzített mai videóban az oldal semmit sem bíz a véletlenre: több percen keresztül hagyják ázni a telefont egy medence alján, majd bónuszként egy mosógépben is kimossák, mintha csak benne felejtettük volna a nadrágzsebünkben. Ha ez még mindig nem volna elég, érdemes végignézni a felvételt, a videó végén ugyanis három-négy alkalommal ki is centrifugálják a mobilt (hiszen ha már kimosunk valamit, az alapos tisztítás legyen). És a végeredmény? A Galaxy S5 láthatóan állja a sarat. Mosószerrel mindenesetre nem tanácsoljuk (meg hát amúgy se) a videón látottak otthoni kipróbálását, érdemes inkább egy minőségi tokot vásárolni, ami mindenféle szennyeződéstől megóvja készülékünket, ráadásul még ki sem kell venni belőle, anélkül is használhatjuk.

A Galaxy S5 április 11-én jelenik meg világszerte, így a hazai premier is akkor várható.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá