Galaxy S5 vs. iPhone 5S: itt az első ujjlenyomatharc

1 2,112

Az ujjlenyomatunkat azonosító biztonsági megoldást immáron a Galaxy S5 tulajdonosoknak sem kell nélkülözniük. Kérdés viszont, hogyan szuperál a gyakorlatban a dél-koreaiak újdonsága az Apple-éhez képest? Videó.

Manapság már szinte minden téren összemérik a telefonok tudását kezdve a képernyő által produkált minőségtől, a mélyreható hardveres vizsgálatokon át, egészen a legextrémebb töréstesztekig, mint például a legutóbbi, amiben egy fenevaddal hajtanak át a dél-koreaiak aktuális zászlóshajóján. A drága mulatság mellett szerencsére azért van néhány az értelmesebb fajtából is, ez utóbbi ráadásul egészen más megvilágításból közelíti meg a jelenleg piacon lévő csúcsmobilok közti különbségeket.

Az iCrackUriDevice egyik munkatársa elsők között kapta lencsevégre a két legnagyobb rivális aktuális csúcsmobilját, pontosabban letesztelte, hogyan is működik a gyakorlatban az Apple saját Touch ID névre hallgató ujjlenyomat-olvasója a Samsungéhoz képest.

Az ötperces felvétel elején először a szükséges tudnivalókat ismerteti a fiatalember, mint a készülékek rendszerverziója, majd részletes magyarázattal egybekötve néhány másodperc alatt beszkennelteti saját ujjlenyomatát, közben hangot adva a maga véleményének, s egyúttal kritizálva a Samsung állítása szerint kissé idegesítő megoldását.

Az persze a videóban már nem hangzik el, hogy az Apple tavaly szeptember óta, tehát mintegy félévnyi piaci előnnyel ügyködik a Touch ID-n, amihez időközben jó pár frissítés is megjelent. Arról nem is beszélve, hogy a Galaxy S5 még nem is kapható.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá