Újabb kiszivárgott részletek a Galaxy S5 Zoom-ról

Afelől már szinte semmi kétség, hogy érkezőben a Galaxy S5 fotózásra kihegyezett változata, ezt a most megjelent információk is csak tovább erősítik.

Szinte már természetesnek számít, hogy a Samsung minden évben megjelenő csúcsmobiljából többféle változatot is kiad, hogy minden felhasználó megtalálja a maga igényeihez, vagy éppen hobbijához leginkább illőt. Ahogy a Galaxy S4 esetében is piacra került a mini és a Zoom is, úgy a Galaxy S5 esetében sem kíván felhagyni jó szokásával a gyártó, utóbbival kapcsolatban ráadásul újabb nem hivatalos információk érkeztek, melyek csak tovább erősítik a készülék létezését.

A SamMobile által megszellőztetett információk szerint az említett masinában a minőségi fotók elkészítéséért egy 10x-szeres optikai zoommal bíró Xenon vaku és egy 20,2 pixel felbontású kameramodul felelhet majd. Kijelzőjét egy SuperAMOLED típusú 4,8 colos panel uralhatja, melynek felbontását 720 x 1280 pixelre valószínűsítik.

A grafikus feladatok ellátását a Mali-T624 grafikus gyorsító végzi majd, mintegy 2GB RAM-mal a fedélzeten. A beépített tárhelyről egyelőre nincs információ, az azonban már biztosra vehető, hogy a gyártó legtöbb mobiljához hasonlóan, a Zoom esetében sem hagyja ki a microSD kártya általi bővíthetőséget. A pletykák szerint a szoftveres feladatokat az Android 4.4.2-es változata látja majd el, néhány plusz szolgáltatással is megfűszerezve, de állítólag lesz NFC és Bluetooth 4.0 is.

A fényképezős Galaxy S5 Zoom megjelenéséről és áráról továbbra sincs még csak körülbelüli információ se.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá