Szöveges üzenetekkel újít az egyik legnépszerűbb videós app, a Vine

0 541

Apró, de annál hasznosabb funkcióval egészítette ki meglévő szolgáltatását a Vine. Már privát üzeneteket is küldözgethetnek egymásnak a felhasználók.

A Vine-nal kapcsolatban legutóbb arról adtunk hírt, hogy a népszerű videómegosztó felületén megszaporodott pornográf tartalmak miatt szigorú változtatásokat kényszerülnek eszközölni annak fejlesztői, melynek eredményeket módosították a videók feltöltésére vonatkozó tartalmi szabályzatot. A Vine üzemeltetői által közreadott sajtóközleményben úgy fogalmaztak, nincs bajuk az ilyen tartalmakkal, csak azok lehetőleg inkább ne az ő felületükön jelenjenek meg.

A népszerű videómegosztó most pedig egy régóta hiányolt új funkciót vezetett be, a szolgáltatás használói így már szöveges üzeneteket is küldhetnek egymásnak. A VM-ek (Vine Message, ahogy a fejlesztők nevezik) bárkinek címezhetők, ebbe a körbe pedig azok a felhasználók is beletartoznak, akik egyébként nem használják a szolgáltatást. Az üzemeltetők információi szerint, ha ilyen felhasználónak kívánunk üzenni, akkor kiválaszthatjuk, hogy SMS-ben vagy hagyományos e-mail formájában kívánjuk postázni mondandónkat.

A Vine-on küldhető üzeneteket kizárólag szöveges tartalmakra használhatjuk, tehát képet, vagy videót ily módon nem oszthatunk meg, de jó hír, hogy az egyszemélyes beszélgetések mellett természetesen csoportos csetelésre is adott a lehetőség, ehhez mindössze csak engedélyeznünk kell a vonatkozó beállításokat.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá