Galaxy S5: itt vannak az új kiegészítők

0 9,291

Hivatalosan is bemutatta legújabb csúcsmobiljához vásárolható kiegészítőit a Samsung. Jó hír, hogy az egyszerűbb daraboktól az egészen combosabb és mindenféle extrával megfűszerezett változatokig terjed a skála, valamelyikhez pedig még vésztöltő is jár.

Még március elején osztottuk meg azt a képet, amelyet a MobileFun hozott nyilvánosságra a Galaxy S5-höz vásárolható első kiegészítőkről, ma pedig a Samsung végre előrendelhetővé tette őket.

Az egyszerűbb, de vezeték nélküli töltési opcióval érkező fekete és fehér színben is választható hátlapokat 30 dollárért kínálja a Samsung. Aki ennél egy kicsit divatosabbra vágyik, de ugyanakkor megmaradna a vezeték nélküli töltési lehetőségnél, annak kifejezetten az S-View típusúakat ajánljuk.

Ezek bár némileg drágábban, mintegy 70 dollárért lesznek kaphatók, a tok elején kivágott rész igazán stílusos megjelenést kölcsönöz a telefonnak, általa ráadásul gombnyomásra indítható például a kamera, de az időjárástól kezdve az elmulasztott hívásokig és értesítésekig is mindent láthatunk, anélkül, hogy a mobilt ki kellene vennünk a szóban forgó erszényből. Némi negatívum a dologban, hogy csak fekete és fehér kombóban lehet majd kapni őket.

Kicsivel olcsóbban, 50 dollárt szerezhetők majd be a színesebb Flip tokok, de ezekből a fekete és fehér mellett lesz még pink, zöld és rózsaszín is. A vezeték nélküli töltés ez esetben viszont kimarad.

Jó hír, hogy aki mindennemű extra nélkül vásárolna tokot, annak sem kell majd szomorkodnia, a 25 dollárért kapható változatok is tökéletesen megfelelnek a célnak.

Külön öröm, hogy a Galaxy S5 esetében is vásárolhatunk majd hordozható töltőállomást, melyet 50 dollárért kínál a gyártó. A kis dobozba elhelyezett akkumulátort a Samsung ígérete szerint lényegesen gyorsabban tölthetjük majd fel.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá