Hivatalos a Samsung új WP-s telefonja

0 1,232

A Microsoft idei fejlesztő konferenciájáig sem kellett várnunk a dél-koreai gyártó legújabb gyöngyszemére: itt a Samsung vadonatúj WP-s telefonja.

Úgy tűnik, a Samsung ezen a héten semmit sem bízott a véletlenre, hiszen vadonatúj táblagépei mellett következő Windows Phone rendszerű mobiltelefonját is bemutatta. Az Ativ Se névre keresztelt újdonságról még hetekkel a bejelentést megelőzően tudni lehetett néhány konkrétumot, a mostani leleplezéssel pedig egyúttal pontot is tehetünk a pletykaáradat végére.

Az új Windows Phone rendszerrel operáló készüléket a Microsoft idei fejlesztői konferenciája helyett egyből az amerikai Verizon kínálatában tette elérhetővé a gyártó. A korábban kiszivárgott információknak megfelelően stimmel az ár és a specifikációs listában sincs különösebb eltérés, egyet kivéve: az új mobil WP 8.1 helyett az eggyel korábbi verziót futtatja.

Maradt viszont az 5 colos fullHD kijelző, a beépített 2GB RAM, a 13 megapixeles kamera és a négymagos Snapdragon processzor is. Ellenben új a készülékben található távirányítóként is működő funkció, a 2600 mAh-s akkumulátor, és mint kiderült, Bluetooth 4.0 kapcsolódásra alkalmas port és NFC is került az 599 dolláros áron beszerezhető mobilba.

Az összképen némiképp az ronthat, hogy a bejelentéssel egyúttal továbbra sincs hír az európai forgalmazás idejéről, így még most sem tudni, hogy a készülék valaha is elérhetővé válik a magyar piacon.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá