Beárazták az új Galaxy tableteket

0 2,248

Egy holland kiskereskedő már tudni véli a Samsung csak pár napja villantott negyedik generációs Galaxy táblagépeinek kezdőárát. A csak wifis modellek egészen baráti áron mozognak, aki viszont az LTE-s verziót szerezné be, annak nem árt félretenni.

Túlontúl nagy meglepetés nem ért bennünket, amikor a hét elején végre hivatalosan is bemutatta Galaxy táblagépeinek frissített verzióját a Samsung, hiszen azt megelőzően szinte mindegyik modellről sejteni lehetett már valamit, így a bejelentés csak egy-két hiányzó információt rakott helyre. Ahogyan az lenni szokott, a Samsung a forgalmazás megkezdésével és persze az árral kapcsolatban sem árult el még semmit, de félig-meddig nem túl meglepő mód már ez utóbbiak is kiszivárogtak.

Egy mobileszközök értékesítésével foglalkozó holland beszerzőnél feltehetően véletlenül jelenhetett meg az új Galaxy tabletek ára, mindenesetre az oldal üzemeltetői nem voltak restek és még sebtében közzé is tették azokat.

A megjelent információk szerint az új táblagépek 7, 8, valamint 10 colos változatainak ára mérettől függően 199, 269 és 349 euró lehet, ezek az összegek azonban kizárólag a wifis modellekre vonatkoznak. A gyorsabb kapcsolódásra alkalmas LTE-s tabletek esetében némiképp az ár is nő, a 8 colos Galaxy Tab4 349, míg a 10 colos már 469 euróba kerül majd.

Az új Galaxy Tab táblagépeket szerdán mutatta be a Samsung, a specifikációs listát is tartalmazó összefoglalónk ide kattintva olvasható.

(kép: Mashable)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá