Remek funkciókkal frissült a Samsung sajátfejlesztésű chat programja

0 692

Felületén keresztül már 1 gigabájtnyi adatot is megoszthatunk, de arra is adott a lehetőség, hogy töröljük a már korábban elküldött üzeneteket. Itt az új ChatON.

A stream alapú zeneszolgáltatásban harcot vívó vállalatok mellett nem kisebb csatározás zajlik az üzenetküldőknél sem, most pedig épp a Samsung kíván előrébb nyomulni saját megoldásával.

Az immáron 3.5-ös verziószámon elérhető ChatON a felhasználók legnagyobb örömére most számos hasznos funkcióval bővült. Az újdonságok között az egyik legjobb, hogy a szolgáltatást használók platformtól függetlenül már 1 gigabájtnyi adatot is megoszthatnak egymással. Némi negatívum a dologban, hogy ez a fajta üzenetküldés egyelőre csak néhány országban érhető el és napi öt alkalommal vehető igénybe.

Bár már az idei Mobile World Congressen szó volt róla, de csak a mostani frissítéssel érkezett az új valósidejű lokációs adatok megosztására alkalmas funkció is, mellyel átfogó képet kaphatunk arról, hogy a világ épp melyik pontján tartózkodnak partnereink.

Szintén újdonság, hogy a ChatON felületén küldött üzeneteket mostantól visszamenőleg is törölhetjük, ami kiváltképp hasznos tud lenni különösen akkor, ha véletlen más valakinek küldtünk üzenetet vagy egy fájlt, mint akinek eredetileg szerettünk volna.

A pár megabájtos frissítés emellett sokkal gyorsabbá és stabilabbá tette az alkalmazást, a korábbi 200 főről 1001-re nőtt az egy csoportba szervezhető partnerek száma, de megújult a napi teendők lejegyzésére alkalmas notesz és a naptár is.

[app]com.sec.chaton&hl=hu[/app]

(kép: wikitech.hu)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
wannabe journalist.

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá