Galaxy S5: itt az első törésteszt

4 3,441

Hivatalosan még nem is kapható, de egy külföldi oldal máris töréstesztnek vetette alá a Samsung legújabb csúcsmobilját. Mi több, még egy autóval is áthajtottak rajta. És az eredmény? Meglepődünk majd.

Lassan igazi mobiltudósok leszünk Galaxy S5 fronton, hiszen a nálunk is hamarosan debütáló csúcskészülékről már annyi mindent tudunk, ami egy könnyed délutáni olvasmányként is megállná helyét.

A hazai szolgáltatók árait figyelembe véve, az már szinte biztos, hogy a mobil 200 ezer forintnál olcsóbban szerezhető majd be, mindehhez ráadásul különféle extra szolgáltatások kavalkádja áll majd rendelkezésünkre, de aki tokokba bújtatná hőn szeretett mobilját, annak sem kell majd éppen csalódnia, révén, hogy a készülékhez egy raklapnyi kiegészítő szerezhető majd be a védőtokoktól, a minőségi zenehallgatást nyújtó fej- és fülhallgatókig.

És ami a kijelzőt illeti, úgy tűnik, a Samsung ismét túltett önmagán, hiszen az új csúcsmobilban rejtőző panel nemcsak kategóriájának legjobbja lett, de egyúttal az is bebizonyosodott, hogy a Galaxy S5 bizony bírja a strapát.

Spoilerektől mentesen ajánljuk figyelmetekbe az alább látható (6 perces) felvételt, melyben a Galaxy S5-öt és az S4-et vetik alá egy szokványosnak nem éppen mondható töréstesztnek. A mobilokat különböző irányokból (oldalról, élükről, kijelzővel lefelé és felfelé) ejtik földre, ráadásul még egy autóval is áthajtanak rajtuk. Szívünk szakad meg.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

4 hozzászólás

  1. Én egyszer ejtettem el az S4emet, pont a sarkára esett, azonnal elment a kép. Képernyő csere – 60.000 Ft . Ennyi.

Szólj hozzá