Alaposan megújul a Spotify

0 669

Felületén eszközölt drámai megújulásnak köszönhetően lényegesen letisztultabb és látványosabb lesz a Spotify mobilos és asztali kliense egyaránt. Az új köntöst az Apple mobileszközeivel rendelkezők próbálhatjuk ki először, de a hírek szerint már nem kell sokat várni az androidosoknak sem.

Egyre kiélezettebb a verseny a streaming zenei szolgáltatásban utazó vállalatok között. A Twitter nemrégiben arra kényszerült, hogy megszüntesse #music nevű, nálunk egyébként el sem indult szolgáltatását, a Samsung időközben újjal rukkolt elő (mely a hasonlókkal ellentétben korszerű felületen kínál reklámmentes zenei élményt), az Apple pedig már meglévő szolgáltatásával terjeszkedne, ráadásul nem is akármilyen irányba.

Persze a Spotify háza táján sem telnek unalmasan a napok, sőt. A népszerű szolgáltatás mögött álló cég nemrég frissítette mind mobilos, mind pedig asztali számítógépekre elérhető kliensét, mely látványos megújulást hoz. A cél egyébként meglehetősen egyszerű: a Spotify ezzel is még inkább magára akarja vonni a figyelmet, amit egyúttal egy óriási akcióval kívánnak tető alá hozni.

Bár utóbbival kapcsolatban egyelőre nem tudunk pozitív hírekkel szolgálni, a vizuális megújulás viszont csak napok kérdése és mindenkinek elérhető lesz. Mint ismeretes, az új köntöst elsőként az Apple mobileszközeivel rendelkezők élvezhetik, de a hírek szerint már nem kell túl sokat várniuk az androidosoknak sem.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá