Samsung Ativ SE: fotók után végre itt a specifikációs lista

Hosszú hetekig tartó várakozás után végre befutott a Samsung következő WP rendszerrel operáló telefonjának hardveres tudnivalója is.

Még március végén adtunk hírt a Samsung fél-hivatalos WP telefonjának első sajtófotóiról, nem sokkal később pedig újabb értesülések jelentek meg, akkor a készülék várható megjelenésével és árával kapcsolatban. Hivatalos információ bár továbbra sem érkezett, így a telefon pontos piacra kerülési dátumát illetően még mindig csak találgatni lehet, most mindenesetre a specifikációs lista is befutott, amit azért nem árt kellő óvatossággal kezelni.

A SamMobile információi szerint az Ativ Se – vagy többeknek Huron – néven ismert készülék leginkább a Galaxy S4 felépítéséhez fog hasonlítani: kijelzőjét egy 5 colos, fullHD (1080p) felbontású panel uralja majd, míg mögötte a Snapdragon 800 négymagos szériájának aktuális erőbajnoka teljesít szolgálatot, 2 GB RAM gondozásában.

A készüléket 16 gigabájtnyi adattal tölthetjük meg, aminek mérete egyelőre erősen kérdőjeles, révén, hogy az idei csúcsmodellben is jóval kevesebb a rendelkezésre álló tárhely, mint azt elsőre gondoltuk, bár jó hír, hogy microSD kártyával növelhetjük a gigabájtok számát. A kamera felbontását 13 megapixelesnek jósolják.

A Samsung szóban forgó WP-s telefonjának hivatalos bemutatkozását a Microsoft idei fejlesztői konferenciáján valószínűsítik, a készülékben helyet kapó új rendszerrel együtt. Az Ativ Se ára 600 dollár körül alakulhat majd.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá