Vadásszunk Pokémonokra a Google Mapsen!

0 864

Jópofa játékkal kedveskedik felhasználóinak április elseje alkalmából a Google: Pokémonokra lehet vadászni a vállalat letölthető térképszolgáltatásán belül.

Szinte már köztudott, hogy minden év áprilisának legelső napján jópofa tréfákkal igyekeznek rászedni bennünket a különféle weboldalak, hogy ha csak néhány perc erejéig is, de egy kis mosolyt csaljanak az arcunkra a munkával teli rohanó hétköznapok alatt. Az ugratással és mókával teli napon jó ideje már a neves gyártók is örömmel vesznek részt, ki-ki a maga szolgáltatásához leginkább illő poénnal, mely alól a Google most sem szeretne kimaradni.

A keresőóriás ezúttal nem kezdőoldalát, hanem saját okosmobilokra letölthető térképszolgáltatást alakította át egy humoros felületté, mely ráadásul egészen holnapig működik. A megújult Google Mapsen mintegy 150 Pokémont gyűjthetünk be, a cél pedig nem más, mint az ezredfordulón indított sorozatból jól ismert Pokékódex bővítése.

A játék kizárólag a vállalat letölthető Google Maps alkalmazásán keresztül érhető el, aki pedig már korábban is használta, előtte győződjön meg róla, hogy a legfrissebb verzió van a mobiltelefonján.

Tavaly is egy vadonatúj szolgáltatást vezetett be egyébként a Google, mellyel új távlatok nyíltak a keresésben: a Google Szimat révén gyakorlatilag “megszagolhattuk” a keresőbe írt kifejezéseket, a több mint 15 millió beépített illatgyűjtemény segítségével pedig azt is megtudhattuk, hogy milyen illatú egy kaszinó, egy közkönyvtár, vagy akár maga Abraham Lincoln.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá