Már most felkerült az Amazonra néhány eladó Samsung Galaxy S5

Mint ahogyan azt néhányan már előzetesen sejtették, a Samsung Galaxy S5-öt a hivatalos megjelenés előtt meg lehet vásárolni az Amazonon. Nem kevesebb, mint öt darab viszonteladótól lehet megvásárolni a Samsung következő zászlóshajóját, igaz csupán fehérben. A szállítás az USA területén ingyenes, ráadásul két napon belül megérkezik.

Az amerikai viszonyokhoz képest a nem hivatalos forgalmazóktól származó Samsung Galaxy S5 borsos virtuális árcédulát kapott ugyanis 829,99 dollártól egészen 839,99 dollárig terjed. Ez persze még mindig kevesebb, mint amilyen áron itthon startolni fog az S5. Azonban erről nem a hazai Samsung vezetése, hanem a kirívóan rossz forint árfolyam tehet. Igaz, más EU-s országokban sem lesz sokkal olcsóbb kártyafüggetlenül.

s5amazon

Mi mindenképpen azt javasoljuk, hogy ne vásároljatok kétes eredetű terméket, hanem várjátok meg a hazai startot, ugyanis kedvező csomagajánlatban lehet hozzájutni majd a Samsung Galaxy S5-öt mindhárom hazai szolgáltatónál. Már csak 10 napot kell kibírni, s érkezik a legjobb a legszuperebb telefon, a Samsung Galaxy S5.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

3 hozzászólás

  1. Ez tök értelmetlen és logikátlan, ha a 840 usd-t ft-ra váltom az mindig fix marad. Tehát nem igazán vágom, mit keres itt a forint árfolyam. Szimplán itthon rengeteg az adó és jobban megéri külföldről berendelni a cuccot.
    “Samsung Galaxy S5 borsos virtuális árcédulát kapott ugyanis 829,99 dollártól egészen 839,99 dollárig terjed. Ez persze még mindig kevesebb, mint amilyen áron itthon startolni fog az S5. Azonban erről nem a hazai Samsung vezetése, hanem a kirívóan rossz forint árfolyam tehet.”

Szólj hozzá