Kategóriájának győztes lett a Galaxy S5 kijelzője

1 1,143

Azt eddig is tudtuk, hogy lenyűgöző képminőséget produkál majd a Galaxy S5 kijelzője, de hogy mennyire, arra csak most derült igazán fény.

Szinte karnyújtásnyira vagyunk a Galaxy S5 világpremierjétől, mindeközben pedig a hazai szolgáltatók is lázasan készülnek az új csúcsmobil megjelenésére, melyek közül a T-mobile-nak elsőként sikerült jó minőségű kicsomagolós videót készíteni a szóban forgó készülékről. Aki viszont a felvételek helyett inkább saját szemmel tapasztalná meg a Galaxy S5 néhány legérdekesebb funkcióját, annak érdemes letölteni a kifejezetten erre a célra készített androidos mobilokra elérhető emulátort.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a Galaxy S5-öt időközben már szétszedték, most pedig hasonló teszteknek vetették alá, bár ezúttal kimondottan a készülék kijelzőjével kapcsolatos teljesítményre voltak kíváncsiak a DisplayMate munkatársai.

A vizsgálat során a szakemberek különféle szempontok, mint a színkezelés, a fényerő, a betekintési szög és a kontraszt alapján vizsgálták a kijelzőt, összehasonlítva a korábbi modellekével, melynek eredményeként kiderült, a Galaxy S5-ben található megjelenítő nemcsak marketing és papírformában a legjobb. A vizsgálatból az is kiderült, hogy az új OLED kijelző a Galaxy S5 esetében 27 százalékkal energiatakarékosabb, mint elődjénél, a Galaxy S4-nél, így részben ennek is köszönhető az akkumulátor az átlagosnál jóval több ideig tartó működése.

A Galaxy S5 világszerte április 11-én jelenik meg, idehaza 200 ezer forintnál olcsóbban lesz beszerezhető, s mint kiderült, a csomagban még extra ajándékok is lesznek.

(kép: cnet)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

  1. Oké..minden nagyon szép..imádom, holott először a pokolba kívántam a telefont..De..kedves szerkesztők..magyarul végre mikor lesz valami videó róla??..Jövő héttől kapni szinte mindenhol, de magyarul sehol nem látok róla semmit :-( :-( :-(

Szólj hozzá