Itt a Samsung első okos kesztyűje. Vagy mégsem?

0 855

Csettintéssel indítható hívással és beépített hőmérővel érkezik a Samsung soha piacra nem kerülő okos kesztyűje.

Bezárt a Youtube, fizetős lett a Twitter, Pokémonos játékkal újít a Google – ehhez hasonló áprilisi tréfákkal találkozhattunk már, utóbbival ráadásul nem is olyan régen, most pedig a Samsung rukkolt elő hasonlóval, pontosabban kesztyűvel, ami nem meglepő módon még okos is.

Áprilisi tréfának szánja első hordható technológiával bélelt okos kesztyűjét a Samsung. A Fingers néven soha meg nem jelenő újdonság a tenyér részbe vart Super Emo-LED kijelzővel érkezik, ami beépített termométert is tartalmaz, így például könnyen leellenőrizhetjük megfelelő-e a kávé, a tea, vagy az aktuálisan épp a kezünkbe ügyébe került folyadék hőmérséklete.

Okos kiegészítő révén telefonálni is lehet vele, van benne beépített 16 megapixeles kamera, és 5G hálózat csatlakozására alkalmas funkció is, bár ez utóbbi technológia sajnos szinte még nem is létezik.

A Samsung tájékoztatása szerint a fiktív kesztyű hálózaton kívüli működése sajnos elég rövid – az akkumulátornak ugyanis már nem jutott hely, így azt nem is raktak bele -, viszont napenergiával tölthető, amihez mindössze a nap felé kell fordítsuk tenyerünket, mintha csak intenénk valakinek.

Ha a fiktív dolgok helyett inkább valami létező dolgot próbálnánk ki, ajánljuk figyelmetekbe a Google saját térképalkalmazásán belül nemrég indított Pokémonos játékát.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá