A Samsung és az Apple ismételten összecsap a bíróságon

3 857

Amerikai idő szerint holnap ismételten a San Jose szövetségi bíróság felé fog fordulni a média, ugyanis a Samsung és az Apple ismételten összecsap a tárgyalóteremben. Megkezdődik ugyanis a második szabadalmi per, melyet ismételten Lucy Koh bírónő fog vezetni. Az elemzők szerint még több pénz forog majd kockán, mint korábban, hiszen a jelenlegi perben már újabb okosmobilok is terítéken vannak. Az Apple azt állítja, hogy öt szabadalmát sértette meg a Samsung.

A Samsung és az Apple között zajló csatározás a Galaxy SIII-at és a Galaxy Tab2-t érinti, ugyanis az almás vállalat úgy gondolja, hogy ezek a termékek mindenképpen megsértették a jogokat. A két legfontosabb technikai lenyúlás az univerzális szabadalom, más néven a ‘604 Siri illetve a Slide-to-Unlock telefon feloldó funkció.

Annak ellenére, hogy korábban az Apple-nek kedvező döntés született, még sem lehetett teljesen boldog az almás vállalat. Bár a cupertinói cég folyamatosan bizonygatta, hogy óriási pénzeket ölnek a hardver és szoftverfejlesztésbe, mégsem kapták meg teljes körűen, amit szerettek volna elérni. Az Apple ugyanis tiltólistára tette volna az USA-ban azokat a készülékeket, melyek a perben szerepeltek, de azokat a Samsung továbbra is forgalmazta.

Az Apple továbbá azzal érvelt, hogy az iPhone és iPad készülékekkel forradalmasították a piacot, de a Samsung szisztematikusan lemásolta az innovatív termékeiket, valamint a hozzájuk tartozó tulajdonságokat és dizájnokat.

A Samsung természetesen válaszolt az Apple érvelésére és közölték, hogy ők mindig is világelsők voltak a mobilkészülékek piacán, valamint az Apple is felhasznált nagyon sok innovatív újdonságot az iPhone, iPod és iPad termékeiben, amelyek korábban már a Samsung termékeiben is elérhetőek voltak.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

3 hozzászólás

  1. Az Apple, elmehetne végre a jó q-va anyjába!! Azt hiszik akkora sztárok, egy fos amit csinálnak!!! :-)

Szólj hozzá