Samsung: a Szövetségi Igazságügyi Központ az Apple felé húz

0 589

A Samsung tiltakozását és felháborodását váltotta ki az Amerikai Szövetségi Igazságügyi Központ egyik videója, mely azt mutatja be közérthetően, hogy miként működik az USA-ban a jogi szabadalmi rendszer. Mivel nagyon sajátos és gyakran bonyolult, ezért egy majdnem 17 perces mozgóképes anyagban számolnak be informatívan a működésről.

A Samsung jogi csoportja azt sérelmezte, hogy a második perc ötvenötödik másodpercénél egy sor Apple termék jelent meg. Az iPadtól kezdve a laptopon át, egészen az iPhone-ig mindent bemutat. A dél-koreai vállalat szerint azzal van a baj, hogy egy a rész az inspiráló új találmányok nevet kapta, de Samsung termék nem került bele.

A Samsung ügyvédei úgy tartják, hogy bizonyos jelentekben nyilvánvalóan olyan termékeket mutatnak be, melyet az Apple hozott létre. A benyújtott panasz szerint a videó erősen azt sugallja, hogy az Apple produktumai innovatívak és szabadalmiak, azonban Samsungos termékek nem jelennek meg.

Vélhetően egyébként azért az Apple szabadalmaztatott készülékei jelentek meg a videóban, mert amerikai a vállalat, azonban a kiélezett Apple-Samsung jogi háború kellős közepén valóban kelthet olyan érzetet, hogy az almás vállalat felé húz, a Szövetségi Igazságügyi Központ. Ha pedig valóban így van, az komoly gondokat eredményezhet.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá