Megjelent a Star Wars: Assault Team

0 1,219

Újszerű élményt kíván belevinni a Csillagok Háborúja univerzum eddig ismert mobilos alkotásaiba a Star Wars: Assault Team. A kártyaalapú, de akció stílusban készült játék igen szórakoztató, most pedig Androidra is elérhetővé vált.

Mától teljesen ingyen tölthetik le az androidos mobileszközök tulajdonosai a LucasArts gondozásában készült, a Star Wars univerzumot kártyajáték formájában prezentáló darabot. Az Assault Team a többi hasonló játékkal ellentétben egyszerre ötvözi az FPS, valamint a szerepjátékok jellegzetes elemeit az űrsaga már jól ismert karaktereivel.

A történeti szál a negyedik és ötödik epizód közt zajlik. Hőseink egy ellenséges hajóról kimenekülve, csatlakoznak az ellenállók egy maroknyi csapatához, hogy gondosan felfegyverkezve, illetve, a szükséges tapasztalati pontok és képességek birtokában, szembe szálljanak az Uralkodóval és a mögöttes Birodalommal, olyan filmbéli helyszíneket is meglátogatva, mint Mos Espa, a Tatooine, vagy a Wookie-k szülőbolygójaként ismert Kashyyyk.

Az Assault Team különlegessége, hogy magunk válogathatjuk össze az általunk csatába küldeni kívánt brigádot. A harc közben szerzett tapasztalati pontokat képességekre költhetjük, de fejleszthetjük hőseink különféle tulajdonságait is.

És hogy mennyire sikeres játékról van szó, azt a Play Store-ban fellelhető több mint ötezres ajánlott csillaggal címkézett visszajelzés garantálja.

[app]com.lucasarts.starwarsccg_goo[/app]

Íme, egy kis ízelítő a játékmenetről:

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá