Beépített baba-monitorral jön a Galaxy S5

1 987

Noha a szélsebesen fejlődő technológiának köszönhetően számos hasznos dolog van készülőben, egyik sem helyettesítheti a szülői gondoskodást. Valamelyest viszont segítheti.

Évről évre különböző szoftveres újdonságokkal kívánják elkápráztatni potenciális vásárlóikat a különféle gyártók. Míg néhány éve az egészségi állapotunkat számon tartható funkciók tartoznak a jellemzőbbek közé, addig a Samsung a meglévők mellett újfajta trend(ek) kialakításán dolgozik, ezek közül az egyik ráadásul már a gyártó hamarosan piacra kerülő új csúcsmobiljában is elérhető lesz.

A pletykák szerint a Galaxy S5-ben a babasírás detektálására alkalmas szenzor is helyet kap, amelynek gyakorlati lényegét úgy hisszük, túlontúl aligha kellene ecsetelni. A funkció a Galaxy okosórákon keresztül érhető majd el, pontosabban, a telefon lesz a jeladó, míg a csuklónkra szíjazott az óra pedig a vevő. A telefonnal összeköttetésben álló óra az általunk megadni kívánt rezgésmértékétől függően jelezni kezd, ha csemeténk sírásra fakadt. Ehhez mindössze a telefont kell elhelyeznünk a babával megegyező helyiségben, majd bekapcsolni az erre vonatkozó beállításokon belüli opciót.

Hogy ez mennyiben könnyíti majd meg a szülők dolgát, azt döntse el mindenki maga, mi azonban úgy véljük, nem éppen ez a legmegfelelőbb módja a gyereknevelésnek.

Ha a Galaxy S5 legérdekesebb funkcióit próbálnád ki, érdemes(ebb) letölteni a gyártó erre kihegyezett emulátorát. És még a gyermeket sem kell félretenni hozzá.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá