A Samsung Galaxy S5 akkumulátora sokkal jobb lesz elődeinél

0 1,506

Egy frissen megjelent teszt alapján, mely egyenesen a Samsung háza tájáról érkezett, kiderült, hogy a hamarosan piacra kerülő Galaxy S5 készülék megkaphatja majd a kitartás legnagyobb bajnoka címet is.

A zászlóshajó, mint már tudjuk egy 2.800 mAh akkumulátorral fog érkezni, így közel azonos lesz a kategóriája, mint például a Sony Xperia Z2 készüléke, mely 3.000 mAh akkumulátorral rendelkezik. Persze a kapacitás nem minden, de mivel nagyrészt hasonlóak az alkatrészek, így nagyon jól meghatározható az akkumulátor általános fogyasztása és idézőjeles állóképessége.

Mint az alábbi grafikonokon is látható a Galaxy S5 akár 1500 perces, azaz akár 25 órás beszélgetési időt is kínál, amennyiben megfelelően van beállítva a készülék energiagazdálkodása. A jelentés szerint a készülék 120 nit fényerőre volt kalibrálva a teszt alatt, mely még így is több, mint 10 órás internetezési lehetőséget biztosított WiFi hálózaton keresztül.

A 3D-s játékok tekintetében is odaver a konkurenciának a Galaxy S5, hiszen akár több, mint 4 és fél óra játékidőt ígér az Androidos rendszerrel szerelt okostelefon. Az átlagos fényerővel használva, ami 230 nit lenne természetesen kisebbek lennének a számok, de a számok jól mutatják, hogy nagyon nagy erő lakozik a készülékben.

Reméljük hamarosan mi is kipróbálhatjuk a csúcsmodellt és saját tapasztalatok alapján is beszámolhatunk majd az akkumulátor fogyasztásáról.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá