Galaxy Tab 4 10.1: kiszivárgott a nagyobb modell is

A hivatalosnak tűnő sajtófotók mellett ezúttal jó pár egyéb részlet is kiszivárgott a Samsung Galaxy Tab szériájának aktuálisan új, 10 colos változatáról.

Nagy a mozgolódás a Samsung háza táján, hiszen a gyártó gőzerővel készül még februárban bemutatott zászlóshajójának, a Galaxy S5 közelgő világpremierjére. A dél-koreai gyártó termékkínálata ugyanakkor nemcsak kizárólag mobilokból áll, így az új csúcstelefon mellett azért bőven akad egyéb tennivalójuk is, ami ráadásul úgy tűnik, nagyon hamar hivatalos formát ölthet.

Még a hét elején számoltunk be a Galaxy Tab 4 7.0 frissített változatáról az @evleaks jóvoltából, az oldal most pedig – nem meglepő mód – a szóban forgó táblagép 10 colos változatát hozta nyilvánosságra, egyúttal megerősítve néhány korábban kiszivárgott információt is.

A Galaxy Tab 4 10.1 – nevéből adódóan – 10 colos, WXGA típusú kijelzőt kap, mely bár nem éppen a kategória legjobbja, a grafikus megjelenítésről és a teljesítményről ugyanakkor már az Adreno erőteljes 305-ös grafikusgyorsítója, és a Snapdragon 400 négymagos változata gondoskodik. Lesz még microSD kártyával bővíthető 16 gigabájtnyi belső tárhely, valamint 1,2 MPx-es front és 3 MPx-es hátoldali kamera is. Plusz pont a gyártónak, hogy a tablet kisebb változatához hasonlóan ez utóbbi is megkapja a Galaxy S5-ben debütált új TouchWiz felületet.

A táblagépek megjelenéséről és áráról még nincs információ, de a kiszivárgott képek láttán azt gyanítjuk, a jövő hét során már bemutathatja őket a Samsung.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2 hozzászólás

Szólj hozzá