Androidra is megérkezett a Cut The Rope 2

0 1,086

Ma duplán jó hírrel szolgálhatunk az androidos mobileszközök tulajdonosainak: végre nekik is elérhetővé vált a Cut The Rope 2, és még fizetni sem kell érte.

Tavaly decemberben jelentette meg nagysikerű Cut The Rope folytatását a játék mögött álló ZeptoLab. A kezdeti lelkesedés nagyon hamar egyoldalúvá vált, révén, hogy a programot elsőkörben kizárólag az Apple mobileszközeivel rendelkezők tölthették le, az Android verzió pedig egészen idáig váratott magára.

A Cut The Rope 2-ben, akárcsak az iOS-es változatban, az Om Nom nevű kis zöld békát(?) kell irányítanunk, gondoskodva arról, hogy a magas cukiság faktorral megspékelt lény ne maradjon cukorka nélkül egyetlen percig sem. Az első részhez hasonlóan ezúttal is rengeteg móka, és a fejlesztők ígérete szerint még több fejtörő és persze pálya a letöltők rendelkezésére, amihez most ráadásul az androidos mobilok tulajdonosai teljesen ingyen juthatnak hozzá, míg a játék iOS-es változata továbbra is 1 eurót kóstál.

A Cut The Rope sikere egészen 2010-re nyúlik vissza. A díjnyertes fizikai feladványon alapuló logikai játékot a Wikipédia kapcsolódó szócikke szerint a mobil platformok összletöltési számait figyelembe véve mára több mint félmilliárdan töltöttek le. 2011-ben elnyerte a 7. BAFTA videojátékos díjátadó keretében a legjobb kézikonzolos játéknak járó címet, azóta pedig több rész és még egy előzménytörténetként szolgáló képregény változat is készült hozzá.

[app] com.zeptolab.ctr2.f2p.google[/app]

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá