Már tölthető az új Amerika Kapitányos játék

0 1,446

Elsőként az androidos mobileszközök tulajdonosai próbálhatják ki az Amerika Kapitány második részének, vagyis a Tél katonája címmel hamarosan mozikba kerülő film játékváltozatát. Az alapjáték ingyenes, ha viszont még több tartalomra vágyunk, azért már fizetnünk kell, de egy próbát mindenképp megérhet, Marvel rajongóknak ráadásul kötelező darab.

Megszokhattuk már, hogy a hollywoodi szuperprodukciókból zömmel nemcsak film, hanem általában valamilyen mobilplatformra optimalizált változat is készül, mint például játék, vagy plusz tartalmakban gazdag digitális könyv. Ez alól természetesen az Amerika Kapitány sem lehet kivétel, melynek a Tél katonája címmel rövidesen a hazai mozikban is látható második része játékváltozatban már elérhető a Google alkalmazásboltjában.

A Gameloft gondozásában készült darab a kiadó többi alkalmazásához hasonlóan ingyenesen tölthető le, ráadásul elsőként az androidos mobileszközökkel rendelkezők bújhatnak Steve Rogers, azaz, a Kapitány bőrébe. Az alapjáték két pályát tartalmaz, ez azonban bőven elegendő ahhoz, hogy egy próbát tegyünk vele, s ha még több tartalomra vágyunk, azokat 3 dollár ellenében tölthetjük le. A jól ismert in-app purchase fizetési rendszer itt is megtalálható, a pályák mellett pedig különféle extrákat is vásárolhatunk, például fejleszthetjük a csapatunk felszerelését, de hősünket is más gúnyákba öltöztethetjük.

A felülnézetes játék irányítása első blikkre talán szokatlannak tűnhet, de néhány perc alatt megszokható, a pályák kifejezetten hangulatosak, mindemellett még multiplayer is van.

[app]com.gameloft.android.ANMP.GloftCPHM&hl=en&referrer=utm_source%3DPlayboard%26utm_medium%3DWidgetWeb%26utm_campaign%3DPlayboard[/app]

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá