Már 200 millióan Instagrammozunk, érkeznek az új funkciók

0 1,343

Nyilvánosságra hozta legújabb statisztikáit a népszerű közösségi fotómegosztó alkalmazásával kapcsolatban is a Facebook, és egyúttal néhány jövőben esedékes fejlesztésről is szó esett.

A Facebook legutóbbi dollár milliárdokat érő akvizíciójának bejelentése mellett szó esett a közösségi oldal mobilokkal kapcsolatos használati szokásairól is. Mint kiderült, a tavaly decemberben még „csak” 900 milliónál járó mobilos Facebookot mára jóval többen mint egymilliárdan nyomkodják, de a közösségi oldal tulajdonában lévő fotómegosztó alkalmazás felhasználói bázisa is hasonló gyorsasággal növekszik, ennek kapcsán pedig újabb mérföldkőről számolt be a Facebook.

Az elmúlt hat hónap alatt csaknem 50 millió új tag regisztrált az Instagramra, melynek eredményeként a multiplatformos képmegosztó mára valamivel több mint 200 millió aktív felhasználóval dicsekedhet. A feltöltött tartalmak tekintetében sincs oka szégyenkeznie az Instragramnak, felületén ugyanis mára mintegy 20 milliárd fotó található, köztük olyanoké is, akik ily módon váltak egyik percről a másikra milliomossá.

Zuckerbergék mindemellett igen komoly lehetőségeket látnak az Instagram facebookosításában, olyannyira, hogy rövidesen néhány a közösségi oldalon megtalálható funkciót is beépítenek majd a szolgáltatásba. Ennek részleteiről egyelőre nem közöltek többet, ami persze érthető, hiszen gőzerővel dolgoznak a képmegosztó felületén rövidesen beinduló reklámokon.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá