Házilag szinte javíthatatlan lesz a Galaxy S5

0 2,917

Ugyan a Galaxy S5 hivatalosan még nem kapható, ez aligha jelenthet akadályt a nagynevű oldalaknak, hogy mélyreható vizsgálatnak vessék alá az új csúcsmobilt még jóval a megjelenés előtt.

Alig két hét választ el bennünket az androidos platform idei egyik legjobban várt mobiljának piacra kerülésétől, melyről időközben már kicsomagolós videó is készült a T-mobile egyik ismert telefonszakértőjének jóvoltából. (És hogy témánál maradjunk, a magentás szolgáltatónál is rövidesen kapható mobil hazai árképzéséről is van már információ). Aki azonban hamarabb tenne egy próbát és saját szemével győződne meg a Galaxy S5 néhány aduász képességéről, annak a Play Store-ban nemrég megjelent látványos emulátort ajánljuk, mellyel többek között még az ujjlenyomat-olvasó általi képernyőfeloldást is megtapasztalhatjuk.

A szoftveres újdonságok mellett a telefon belső tulajdonságaira is kíváncsi volt az orosz Ferra nevű oldal, akinek még jóval a hivatalos megjelenős előtt sikerült beszerezni egyet az új csúcsmobilból, amit aztán darabokra is szedtek.

A vizsgálatból kiderült, hogy a telefont meglehetősen nehéz lesz otthoni körülmények között javítani, a szakemberek ráadásul nem is ajánlják. A képernyő eltávolítása már önmagában embert próbáló feladat, a Samsung ugyanis gondosan ügyelt a panelek megfelelő illesztésére, amit ráadásul egy speciális réteggel rögzítettek egymáshoz.

Mindent összevetve az oldal úgy említi, annak ellenére, hogy ez idei csúcsmobil is műanyag borítást kapott, a Galaxy S5 esetében ez mégis sokkal masszívabbnak tűnik a korábbi modellékéhez képest.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá