Alaposan megújul a mobilos Twitter

0 658

Minden eddiginél alaposabb és leginkább a Facebookhoz hasonlítható ráncfelvarráson esik át hamarosan a népszerű mikroblog szolgáltatás mobilokra specializált változata.

Twitter-hírekkel kapcsolatban igazán nem mondható unalmasnak a hét: tegnap számoltunk be a szolgáltatás mobilon elérhető újfajta fotós funkcióiról, melyek által a korábbi egyetlen fotó helyett mostantól egyszerre négyet is beágyazhatunk tweetjeinkbe. Külön megjegyzendő, hogy az ily módon közzétett képek továbbra sem csökkentik a rendelkezésre álló egyébként is csekély mennyiségű karakterszámot.

Kiemelendő továbbá a szolgáltatás jövőben bevezetésre kerülő Fave People nevű újdonsága: használatával egy különálló felületre rendezhetjük és ezáltal lényegesen átláthatóbbá is tehetjük majd Twitteres hírfolyamunkat, vagy azoknak a felhasználóknak a bejegyzéseit, akiknek például minden megosztásáról elsők között szeretnék értesülni.

A használatot megkönnyítő jóságok mellett azoknak sem kell majd csüggedniük, akik eddig valamilyen más Twitter klienst preferáltak, a legújabb hírek szerint ugyanis alapos ráncfelvarrással készülnek a fejlesztők.

 A megújult mobilos Twitter felületet a The Next Web egyik munkatársa szúrta ki, amikor frissítette az alkalmazást. A beszámolójából kiderül, hogy az új megjelenítés feltehetően véletlenül aktiválódhatott nála, de persze nem volt rest, rögvest készített is néhány képernyőmentést.

Mint látható, a frissített felület az iPhone-os változatot mutatja, de feltehetően hasonló kinézetre számíthatnak majd az androidos mobileszközök tulajdonosai is.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá