Megéri frissíteni: fotós funkciókkal újít az androidos Twitter

0 589

Ismét egy sor hasznos újdonsággal egészítette ki az androidos okostelefonokra és táblagépekre egyaránt letölthető kliensét a Twitter. Megéri frissíteni.

A Twitter háza táján mostanság igencsak eseménydúsan telnek a napok, hiszen a népszerű mikroblog szolgáltatás nemrég ünnepelte nyolcadik születésnapját, ráadásul, mint arról mi is hírt adtunk, a fejlesztők egy sor újdonsült funkcióval készülnek, melyek közül most néhányat már ki is próbálhatunk. A mostani frissítés azonban – sokak meglepetésére – inkább a tartalmak bővítését kívánja előtérbe hozni, annak ellenére, hogy a szolgáltatás üzletpolitikája elsősorban a rövid, mindössze 140 karakteres üzenetek és bejegyzések megosztásának kedvez.

A frissítést letöltők a korábbi egyetlen fotó helyett mostantól egyszerre akár négyet is beágyazhatnak tweetjeikbe, ráadásul külön öröm, hogy az ily módon közzétett képek továbbra sem csökkentik a rendelkezésre álló karaktermennyiséget, tehát egy és négy fotó után is ugyanúgy 140 karakternyi szövegünk marad.

Szintén a mai frissítéssel érkezett a Facebookhoz hasonló tag funkció, amellyel akárcsak a közösségi oldalon, a Twitteren is lehetőségünk nyílik más felhasználók betagelelésre, vagy más néven megjelölésére, ez utóbbi funkciónál azonban a Twitter esetében maximum tíz főt engedélyez a rendszer.

A Twitter legutóbb saját zeneszolgáltatásával került a hírek középpontjába. A Twitter #music-ra a zsúfolt zenepiac miatt egyszerűen nincs igény, így megszüntették.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá