A kiegészítőgyártók szerint érkezik a Samsung Galaxy S5 mini és zoom

0 1,460

Az év elején már jeleztük, hogy a Samsung dolgozik a Galaxy S5 zoom és a Galaxy S5 mini készülékeken. A Galaxy S5 zoom készülékről azóta további információk is megjelentek. Most pedig további információkat szereztünk arról, hogy a két készülék már létezik is, és hamarosan a Samsung be is jelentheti azokat.

A Noreve kiegészítőgyártó honlapjára ugyanis már felkerül mind a két mobiltelefonhoz tartozó védőtok is, melyeket bőrből készít a vállalat. Az elérhetőségre pedig már nem is kell sokat várni a gyártó szerint. Vélhetően már idén májusra a piacon is lehet mindkét készülék.

A Galaxy S5 zoom várhatóan egy 20 megapixeles hátoldali kamerával érkezik, mely 10x-es optikai zoomal és Xenon vakuval, valamint beépített optikai képstabilizátorral lesz ellátva. A Galaxy S5 zoom legalább négymagos, de elképzelhető, hogy nyolcmagos processzort is kaphat, melyet 1,5-2GB memória támogathat. A kijelzője várhatóan 4,8″-es 720p HD felbontású lehet és lényegesen vékonyabb kialakítást kaphat, mint a Galaxy S4 zoom.

A Galaxy S5 mini készülékről nem igazán lehet tudni jelenleg semmilyen specifikációt, de itt is várhatóan egy Snapdragon 800-as processzorral ellátott, Super AMOLED kijelzővel felszerelt és Android 4.4.2-es KitKat operációs rendszert futtató okosmobilt vizionálunk.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá