A 4-es metró vonalán is elérhető lesz a 4G-s internet a Magyar Telekom jóvoltából

0 1,377

A metróhálózat 4G lefedésével újabb lépést tesz a Telekom azért, hogy az ügyfelek növekvő adatforgalom-igényére a legújabb mobilinternet-szolgáltatás biztosításával válaszoljon, a metróban is. Áprilisban a metrókban utazók számára mindenhol elérhetővé válik majd a csúcshálózat.

Ahogy a Magyar Telekom korábban már bejelentette, a hálózati fejlesztések során tovább kívánja növelni a nagy sebességű internet lefedettséget. A piros (M2) és a kék (M3) metró vonalán már most elérhető a Telekom 4G. A sárga (M1) földalatti vonalán pedig várhatóan áprilisban lesz mindenki számára élvezhető a Telekom szupergyors 4G hálózata. A napokban átadásra kerülő 4-es metróban természetesen szintén megvalósul a fejlesztés, így a Telekom az előző generációs (2G, 3G) hálózatával együtt, 4G-vel is várja az okostelefonokkal, -eszközökkel utazókat.

A Telekom 2012 januárjában – a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként – indította el a 4G/LTE alapú mobilinternet kereskedelmi szolgáltatást. A szolgáltatás jelenleg az ország lakosságának 40%-a számára érhető el kültéren*. A metróhálózatok lefedésével újabb lépést tesz a Telekom abba az irányba, hogy Magyarországon egyre szélesebb közönség számára tegye elérhetővé a legmodernebb digitális technológiát.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá