Vásárolj Samsung Galaxy S4 tokot 80% kedvezménnyel

0 1,224

Vélhetően sokatok használ tokot szeretett Samsung Galaxy S4 készülékén. Míg a férfiak megelégednek egy-egy védővel, addig a csajoknak bizony megvan az igényük arra, hogy hetente, havonta cserélgessék őket. A Steelbird most egy hihetetlen akcióval kedveskedik Nekik, ugyanis az O! Coat-Zippy Samsung Galaxy S4 tokot 80 százalékos kedvezménnyel, mindössze 1990 forintért vásárolhatjátok meg kedvezményes ideig. Tökéletes ajándék, feleségnek, barátnőnek, bármilyen alkalomra.

Az Ozaki O! Coat-Zippy Samsung Galaxy S4 tok puha, ráadásul elegáns külsővel, kellemes tapintással rendelkezik. A tok belsejében 4 pontos rögzítés segíti azt, hogy a telefonnal semmi gond ne legyen. Külön kellemetlenséget nem okoz a használata, ugyanis könnyű hozzáférést biztosít a kezelőszervekhez. Siessetek, ugyanis csak korlátozott darabszámban érhető el a termék. Az 5 fajta színben kapható tok, egységesen, 7990 forint helyett, mindössze 1990 forintért kapható. Kattints ide és nézd meg a kínálatot!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá