Limitált ideig fél áron adja prémium szolgáltatását a Spotify

0 1,508

Óriási leárazást hirdetett a Spotify, melynek keretében most egy éven át 50 százalékos kedvezménnyel lehet használni a népszerű zene streaming szolgáltatás prémium változatát. Idehaza sajnos nem működik, és egyelőre azt sem tudni, hogy egyáltalán elérhetővé teszik-e.

Egyre kiélezettebb a verseny a streamelős zenehallgatásban utazó vállalatok között, amit mi sem bizonyíthat jobban, mint az Apple az Android irányába fontolgatott terjeszkedése. Mint arról korábban már mi is hírt adtunk, a cupertinó-iak gondozásában lévő iTunes Radio meglehetősen korlátozott felhasználói bázissal bír, révén, hogy a szolgáltatást érdemben szinte csak az iOS rendszerű mobilkészülékkel rendelkezők vehetik igénybe. A piaci részesedés csökken, a vetélytársak közül pedig egyre többen jutnak vezető(bb) pozícióhoz, így a változás csaknem elkerülhetetlen, ez pedig nemes egyszerűséggel arra kényszeríti az Apple-t, hogy Androidon is megjelentessen egy iTunes alkalmazást.

Ennek a lépésnek feltehetően a Spotify sem örül(ne) túlságosan, aki taktikus módon még idő előtt kezdett jófajta leárazásos akcióba. A kedvezmény értelmében most mindkét platformon (Android és iOS) az aktiválástól számított egy éven keresztül az eredeti 10 dolláros ár helyett havi 5 dollárért lehet hozzájutni a szolgáltatás prémium változatához, mindössze egyetlen kikötéssel: a nem mindennapi akciót kizárólag az USA-ban élő diákok vehetik igénybe.

Hogy a kedvezményes időszakot más országokban, így például nálunk is elérhetővé teszi-e a Spotify, egyelőre nem tudni.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá