Hivatalos fotókon debütált a még be nem jelentett Samsung táblagép

0 2,924

Bár hivatalosan még nem jelentette be a Samsung, a kikerült gyári fotókon már látható a legújabb Samsung táblagép, a Samsung Galaxy Tab 4 7.0 fekete és fehér változata.

A gyártó márciusban már megerősítette az újdonságok érkezését, amelyek egyértelműen a Galaxy Tab 3 szériát váltják majd, így várható 7, 8 és 10.1 colos változatban is a táblagépek érkezése.

Az Evleaks ezúttal is sikeresen kiszivárogtatta a képeket, melyek alapján kijelenthetjük, hogy a Samsung Galaxy Tab 4 7.0 talán a legjobban a Samsung Galaxy S5-re fog hasonlítani, még a háttér is ugyanaz a fotón, mint a csúcsmodellen, a dátum pedig vélhetően április 25, így feltehetően akkor mutatja majd be a Samsung a felhasználóknak az új tablet családot.

A Tab 4 7.0 modellen már biztos, hogy a legfrissebb Android 4.4 KitKat rendszer fut majd, a pletykák szerint pedig a kijelző 1280×800 pixel felbontású lesz, míg a hátlapi kamera 3, az előlapi pedig 1.3 megapixeles.

Az operációs rendszert várhatóan egy négymagos, 1.2 gigahertzes processzor hajtja majd meg, összesen 1 GB Ram társaságában, valamint természetesen lesz microSD bővíthetőség és egy viszonylag nagyteljesítményű 4450 mAh-s akkumulátor is.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá